WIE ZIJN WIJ

Eind september 2010 opende Hengelsport Friesland de deuren in Sint Annaparochie.
Met het groeien van de klantenkring, groeide het assortiment mee.
Doordat Peter Grupstra en Magda van Ginkel goed naar hun klanten luisteren, is er een assortiment opgebouwd wat nagenoeg geheel aan de wens van de klanten voldoet.

Peter en Magda waren na 6 jaar aan de volgende uitdaging toe , dus werd er rondgekeken naar een locatie voor een tweede winkel. Hierbij viel de keuze al snel op Sneek, waar geen speciaalzaak op hengelsportgebied meer was.
12 Mei 2016 werd een nieuwe winkel in Sneek geopend, waarna al snel bleek dat de vraag hier anders was dan in Sint Annaparochie. Het assortiment is inmiddels grotendeels aangepast naar roofvis, hoewel er ook voor de witvisser, karpervisser, zeevisser en forelvisser een breed assortiment aanwezig is. Inmiddels is de winkel in Sint Annaparochie gesloten en gaan Peter en Magda zich volledig concentreren op Sneek.

Hengelsport Friesland werkt nauw samen met Visclub De Baars en HSV De Vriendschap. Naast een stukje sponsoring gaat Hengelsport Friesland komend jaar ook meewerken aan verschillende activiteiten georganiseerd door deze verenigingen.

Hengelsport Friesland: Persoonlijk, Uniek en Gespecialiseerd!